Over ons

  • http://www.wendyonwheels.nl/

Een mobiele trimsalon is een ideale manier om uw hond te laten trimmen. De verzorging van uw viervoeter gebeurt waar u het wilt, bij u voor de deur of voor het werk.  Als honden liefhebber vind ik het erg belangrijk dat uw hond zich op zijn gemak voelt in mijn trimsalon. Dit is dan ook een van de redenen dat ik een mobiele hondentrimsalon ben begonnen. Zo blijft uw hond in zijn vertrouwde omgeving zodat hij zich veilig kan voelen en zo min mogelijk stress heeft. De trimsalon is voorzien van alle benodigdheden om uw hond de juiste behandeling te geven.

Naast mijn diploma honden trimmen heb ik ook een diploma dierenartsassistente. Ik zal daardoor eerder bijzonderheden ontdekken en dit gelijk met u bespreken. Hierdoor kan ik met een deskundig oog uw hond trimmen. Zoals knippen, uitdunnen, ontwollen en wassen.


Het enige waar u rekening mee moet houden is:

  • Ik heb stroomvoorziening nodig in de bus. Ik heb alleen een stopcontact nodig waar ik gebruik van kan maken. Zelf heb ik een verlengsnoer van 25 meter.
  • Genoeg parkeerruimte voor uw deur of daar dichtbij.
  • In verband met benzineverbruik en reistijd reken ik buiten Drunen, Nieuwkuijk of Elshout een klein vast tarief aan servicekosten. Meer informatie bij de Prijslijst.